SRAD

مرغ تای تایلندی با ماست و بادمجان – رامین صادقی (کارشناس آشپزي)

مرغ تای تایلندی با ماست و بادمجان – رامین صادقی (کارشناس …

رامین صادقی (کارشناس آشپزي).

شبکه جهانی جام جم

981103 …

‫آموزش آشپزی-اردور نان و سیر و بادمجان با مرغ و سبزیجات با …

اردور نان و سیر و بادمجان با مرغ و سبزیجات با رامین صادقی.

فوت‌وفن‌هایی برای سرخ کردن بادمجان – روغن بهار

سرخ کردن بادمجان همیشه با دردسرهایی مثل جذب روغن زیاد یا سوختن سطح خارجی آن همراه … به علاوه بادمجان جایگاه خاصی در آشپزی ایرانی، به‌خصوص در شمال ایران دارد. … ماست هم مانند سفیده تخم مرغ تاثیری بر طعم بادمجان ندارد و فقط جذب روغن را کاهش می‎دهد.

برچسب‌ها:, , ,